Végre megszületett a Fidesz ellencsapása a Gyurcsány-blogra! Hamarosan itt az Orbán-tv (OV-tv-nem OVI tv!) Ezentúl Viktorunk mindennapi életét és munkásságát tv-stáb fogja kísérni, persze nem valóságsó jelleggel-oh nem!-mint valami Győzike-utánzat- hanem életszagú adásokban villantja fel, ami bennünket mindannyiunkat foglalkoztat.

Az új kommunikációs offenzíva keretében a Fidesz örökös elnöke péntektől megújította honlapját, havonta videoüzenetekben bombázza majd a választokat, hogy végre kikerüljenek a Gyurcsány-blog okozta sokkhatásból. Pesty Lászó, a portál főszerkesztője és Orbán Viktor sajtótitkára jelezte, hogy azt fogják bemutatni a havi videós válaszokban, s a filmrészletekben, mennyire ismeri a politikus Orbán az emberek mindennapjait, egyáltalán nem él távol a magyar ősrög valóságától. Persze a kérdéseket gondosan meg fogják válogatni, az elnök és stábja eldöntik majd mi az, ami érdekli az emberek-nézők többségét, s mi nem. Előre jelzem, hogy a szexuális életről senki se tegyen fel kérdést OV-nak, én már most tudom, hogy az nem érdekel sokakat!

Ellenben mi az, ami érdekel bennünket? Hamarosan láthatjuk a Fidesz elnökség brüsszeli tanácskozását, a Fidesz születésnapi buliját, no és a felcsúti futballakadémia megnyitása sem fog kimaradni. Na, szép is lenne! Azt hiszem, hogy oda fog béklyózni a székembe az Orbán tv adása...

Ezzel a kommunikációs offenzívával alaposan feladja a leckét a Fidesz a che guevarás maszkba bújt Gyurcsány-imitátor bloggereknek, amőbáknak.